Mgr. Stanislava Trojáková

pondělí, 22 duben 2024 12:44

Finále volejbalové ligy SŠ

 

22. 4. jsme zorganizovali závěrečný volejbalový turnaj, který se konal v našich dvou tělocvičnách za účasti sedmi středoškolských týmů. Volejbalová liga běžela od října do dubna a na základě výsledků vzájemných zápasů se týmy probojovaly do skupiny o 1. - 4. místo a o 5. - 7. místo. Naši hráči byli v základních kolech úspěšní a ve finálové skupině skončili na nepopulárním 4. místě. I tak jim patří velká pochvala za pěkný výkon a maximální nasazení. Hráči: Kristián Vagaši, Jan Peca, Anička Břicháčová, Mia Holčáková, Tereza Hurtová a Linda Berková. Děkujeme za reprezentaci školy.

tělocvikáři

středa, 27 březen 2024 12:34

Velikonoční laťka

 

Jak název napovídá, Velikonoční laťka je soutěž ve skoku vysokém. Naše dvě studentky prošly kvalifikací, která proběhla na SOŠ Hamr a postoupily do hlavní části soutěže, která se konala 27. 3. ve Sportovní hale Koldům. Tereza Hurtová (1.A) obsadila s výkonem 144 cm krásné 2. místo a Mia Holčáková (KVI) přeskočila laťku ve výši 136 cm a obsadila pěkné 3. místo. Děvčatům gratulujeme a děkujeme za reprezentaci školy.

středa, 27 březen 2024 11:40

Projektový den - míčový pětiboj

 

Projektového dne se zúčastnilo15 žáků, kteří se rozdělili do tří družstev. Týmy soutěžily v basketbalu, florbalu, ragby, kopané a přehazované. Byli jsme svědky velkého sportovního nasazení, při ragby to byl boj o život :-). Vítězné družstvo získalo sladkou odměnu.

úterý, 26 březen 2024 09:50

Lyžařský kurz

Lyžařského výcviku se letos zúčastnilo 38 studentů. Počasí nám přálo, letošní sněhové podmínky nebyly optimální ale sjezdové tratě byly připravené. Nikomu se nic nestalo a s dobrou náladou jsme se vrátili zpět do školy.

Jan Bertlík

čtvrtek, 04 leden 2024 11:15

Lyžařský kurz v Itálii

 

Po roce jsme opět vyrazili na lyžařský kurz do zahraničí. Počasí nám přálo, nikdo z 20 studentů se nezranil a maximálně jsme využili podmínky na krásnou lyžovačku v italských horách plných sněhu a zalitých sluncem. Budeme se těšit opět na příští zimu. Děkujeme panu řediteli, že nám vychází vstříc a každoročně nám umožňuje výjezd do Alp.

pondělí, 18 prosinec 2023 12:52

Okresní kolo ve florbalu SŠ

 

Naši hráči se v pondělí 18. 12. zúčastnili turnaje ve florbalu, který proběhl ve Sportovní hale Koldům. Soutěžily zde 4 týmy a po vítězství nad SPŠ Litvínov a SŠ diplomacie a dále po prohře se SŠ Educhem získali pěkné druhé místo. Děkujeme všem hráčům za reprezentaci školy.

pátek, 15 prosinec 2023 12:19

Školní turnaj v kopané

Dne 13.12. jsme si předvánoční období zpříjemnili školním turnajem ve fotbale. Týmy byly rozděleny do dvou skupin z nich vždy postoupili dva týmy až do velkého finále, kde zvítězil tým „ZMRZLINÁŘI“, kterým touto cestou ještě jednou gratulujeme. Turnaj probíhal v přátelské atmosféře v průběhu celého dopoledne a pevně věříme, že se nám organizace celého turnaje povedla na výbornou. Všem, kteří se na turnaji podíleli, tímto děkujeme, stejně tak jako všem zúčastněným za jejich fair play hru a dobré výkony.

Kája Kýček, oktáva

 

pondělí, 11 prosinec 2023 19:34

Okresní kolo v silovém čtyřboji

 

8. 12. se naše čtyřlenné družstvo siláků zúčastnilo soutěže v čtyřboji, která se konala v mosteckém fitness centru Bulldog. Soutěžilo se v trojskoku, benchi, shybech a svisu vznesmo. Naši hoši soupeřili se sedmi středními školami a obsadili v této náročné soutěži moc pěkné 5. místo. Náš tým: Marek Šilhavý, Jiří Vetešník, Radek Tondr a Robert Kříž. Děkujeme za reprezentaci školy. 

neděle, 10 prosinec 2023 16:27

Vánoční volejbalový turnaj

 Na letošní volejbalový turnaj se sešlo 6 týmů složených z absolventů, současných žáků, rodičů a přátel gymnázia. Hrálo se v obou tělocvičnách a zápasy měly dobrou úroveň, bylo na co se dívat. Byla zde velmi příjemná atmosféra. Ve finále se potkal tým Jiřetína a Benaru, zvítězil Benar, na 3.místě skončil tým s názvem Nalej to, 4. příčku obsadili Světlušky na síti, na 5. místě byla Oáza junior a 6. místo patří Švábům a Kovářům. Poděkování patří panu řediteli, který pro účastníky turnaje zajistil občerstvení a dále děvčatům z kvarty, která pomohla z organizací a se záznamy o stavu utkání (Lucie Kubášová, Leontýna Kotmelová, Kamila Glaserová a Sofie Drechslerová). Věříme, že si všichni dobře zahráli a že se opět setkáme v příštím roce.  

pondělí, 04 prosinec 2023 10:41

Florbal mladších žáků

 

Naši mladí florbalisté zvítězili v oblastním kole, postoupili do kola okresního a opět předvedli vynikající výkon, který je posunul do krajského kola. Blahopřejeme a držíme palce v dalších zápasech.

AKTUÁLNĚ Z GYMNÁZIA